Telefónica mění svoji digitální televizi O2 TV

pondělí, 15. července 2013, 15:44 Aktuality MediaGuru

Společnost O2 přichází s novou podobou své televize O2 TV. Nově má umožnit přehrání libovolného pořadu odvysílaného v uplynulých třiceti hodinách a nastavit nahrávání vybraného pořadu lze i přes web nebo prostřednictvím chytrého telefonu.

V první fázi ale bude ke sledování nové O2 TV nutné vlastnit nový set-top-box Evo4-T. Ten si zákazníci mohou pořídit na splátky ve výši 69 Kč měsíčně po dobu dvou let, nebo koupit v hotovosti za 1656 Kč. V pozdější fázi bude možné využívat nové prostředí služby O2 TV i na stávajícím set-top-boxu.

„Nyní si může každý sestavit vlastní televizní program, který se přizpůsobí jeho časovým možnostem.Je možné pustit jakýkoliv pořad, který byl odvysílán v uplynulých třiceti hodinách, či si pustit od začátku pořad, který už běží a je třeba ve své polovině," přibližuje Petr Matějovský, ředitel segmentu mobilní hlas a data společnosti Telefónica.

Společnost Telefónica začala službu O2 TV nabízet v září 2006. Nyní ji využívá více než 140 tisíc zákazníků, především domácností.

-mav-