The Best of Global Digital Marketing v Praze

neděle, 21. července 2013, 19:25 Aktuality MediaGuru

V prostorách pražské Vysoké školy ekonomie a managementu se bude 19. září konat show The Best of Global Digital Marketing marketingového odborníka a konzultanta Mika Berryho.

V rámci své show představí Mike Berry to nejlepší z digitálního marketingu. Marketingu se věnuje již od roku 1980 a digitálnímu marketingu od roku 1995. Zastával seniorské pozice ve společnostech jako Procter & Gamble, Wunderman, Euro RSCG nebo Draftfcb. Ještě předtím, než odstartoval svou konzultantskou kariéru, působil také na pozici Head of Digital pro EMEA region ve společnosti Jack Morton. Osobně se účastnil řešení všech případových studií známých značek, o kterých bude přednášet. Mezi ně patří mimo jiné Ikea, Nike, McDonald’s, British Airways, Unilever, Volkswagen, Coca-Cola a FedEx.

Mike Berry přinese velmi podrobné a názorné případové studie, doplněné video ukázkami a rozhovory se samotnými klienty a jejich agenturami. Představí tak například známé nedávné kampaně společnosti Ikea, Nike, McDonald's či značky Dove.

Více informací o show a kompletní program naleznete zde. Akci pořádá společnost top vision s. r. o.

-kch-