Bernard na své jmeniny oslaví svátek piva

středa, 14. srpna 2013, 11:40 Aktuality MediaGuru

Rodinný pivovar Bernard letos zavádí novou tradici – Den Bernarda, který připadne na jmeniny Bernarda – 20. srpna. Bernard tak využívá skutečnosti, že jako jedna z mála značek má svůj svátek v kalendáři.

„Protože historie pivovaru v Humpolci začíná už v roce 1597, budeme 20. srpna, kdy všichni Bernardové slaví svátek, prodávat od 15 hodin 9 minut a 7 sekund v našich hospodách v Česku i na Slovensku půllitr čepovaného piva za deset korun. V některých podnicích se pak hosté setkají s upravenou nabídkou - dvě piva Bernard za cenu jednoho,“ popisuje novou tradici Stanislav Bernard, spolumajitel pivovaru.

Cílem svátku piva je zejména posilovat vztah zákazníků ke značce, ale rovněž oslavit se štamgasty úspěch rodinného pivovaru, jenž od roku 2001 stále zvyšuje výstav piva.

Den Bernarda podporuje komunikace v outdooru, rádiu, tisku a na internetu. Na Facebooku jej doplní aplikace, kam budou moci účastníci akce nahrát své fotografie. Autoři nejpovedenějších fotografií budou odměněni sudem piva. Podpora dále probíhá i v restauračních zařízeních, která se do akce zapojila.

-kch-