Hanischová, Kavalírová a Lundáková v AdActive

čtvrtek, 29. srpna 2013, 08:00 Aktuality MediaGuru

Do obchodního týmu internetového mediálního zastupitelství AdActive nastupují tři noví lidé. Jejich příchod navazuje na jarní personální změny v AdActive. Mají posílit sekci New Media a zaměřit se na obchodní aktivity vůči přímým a novým klientům.

Lucie Hanischová (Senior Account Manager) se v internetové reklamě pohybuje již od roku 2000, kdy začínala v OMD. Pracovala jako Account Manager pro přímé klienty v Centrum Holdings a v iDnes. Jejím posledním působištěm byla Nova, kde působila jako Marketing Manager pro internet.

Lucie Kavalírová (New Media Sales Manager) přichází do AdActive po čtyřletém působení v Burda Media 2000, kde pracovala jako Senior On-line Media konsultant. Předchozí zkušenosti sbírala v UP Promotion, Isifa Image Servis a v GfK Praha. Je absolventkou UJAK, obor Masová a sociální komunikace.

Kateřina Lundáková (Senior Account Manager) působila tři roky v Tiscali Media a v Goldbach Audience ČR (naposledy jako Head of Agency Sales). Zkušenosti s marketingem a obchodem má také ze společností Patria Online a Avery Dennison Zweckform. Vystudovala obor Ekonomie, management a marketing.

„Na začátku roku jsme avizovali, že AdActive má stabilní a silné portfolio, a že naším aktuálním cílem je personální posílení firmy, zejména v obchodních aktivitách. Jsme rádi, že se nám podařilo získat do týmu tak zkušené obchodnice,“ říká Jan Vobecký, ředitel AdActive.

Lucie Hanischová

Lucie Kavalírová

Kateřina Lundáková

-mav-