Sládkova Limonáda od Staropramenu míří do TV

čtvrtek, 01. srpna 2013, 11:33 Aktuality MediaGuru

Marketingová podpora nealkoholické Staropramen Sládkovy Limonády vstupuje do své hlavní části necelý měsíc po zahájení distribuce. Novinka představuje první nealkoholickou sladovou limonádu pro dospělé. Celá kampaň „Vlastně ji jen sklízíme“ proto klade důraz hlavně na produkt samotný a vysvětlení jeho hlavních benefitů. Odehrává se v atmosféře letní farmářské sklizně, a rozvíjí téma lokálních surovin a autentického chuťového zážitku přírodního osvěžení.

Televizní spot bude od 5. srpna rotovat na televizních programech Prima Group, ČT 2 a Barrandov.

Nasazení televizních spotů je doplněno komunikací v tisku, OOH, na internetu a BTL podporou, ochutnávkovou roadshow, promo na letních akcích i v obou prodejních kanálech retail a gastronomie. Součástí komunikace Staropramen Sládkovy Limonády bude také edukace potenciálních konzumentů, jimž týmy „farmářů“ vysvětlí podstatu vzniku sladové limonády „sklízené“ v Česku.

Promo aktivity o balení limonád podporující ochutnání, již proběhly na sociální síti Facebook. Informační i edukační funkci pak plní webová stránka www.sladkovalimonada.cz, kde je popsán postup výroby a nechybí ani termíny roadshow a místa, kde zájemci mohou novinku ochutnat.

Staropramen Sládkova limonáda - roadshow

Marketingová podpora odstartovala začátkem července, její nejsilnější fáze bude probíhat během srpna až září.

ATL kampaň vytvořila nezávislá reklamní agentura Hullabaloo. Režie spotu se ujal Jaromír Malý. Produkci zajistila společnost Filmservice Productions. O PR se stará agentura AC&C Public Relations, aktivaci v místě prodeje a road show má na starosti společnost Ritual. Internetové stránky vytvořily Motion Media. Správcem profilu na Facebooku jsou Socialbakers.

-kch-