Tiscali Media dokončila relaunch webu Dokina.cz

úterý, 06. srpna 2013, 11:20 Aktuality MediaGuru

Společnost Tiscali Media připravila pro filmový serever Dokina.cz nový design a několik nových funkcí. Nová verze Dokina.cz chce přinášet kvalitní programy českých kin. Web automaticky pozná, z jakého města návštěvník přichází a nabídne mu program kin z jeho okolí. Uživatelé si mohou rovněž přidávat kina do „oblíbených“ a vyhledávat programy nejen podle samotných kin, ale i podle filmových titulů. Oba typy programu jsou přístupné ve dvou variantách – v klasickém tabulkovém výpisu, nebo podrobnější grafické podobě.

Obsahově web přináší nejnovější filmové trailery, recenze a tematické články o aktuálních filmových hitech rovněž i databáze filmů, která je provázaná s webem Osobnosti.cz.

„Současný stav webu ještě není finální. Dokina.cz se bude dále vyvíjet podle přání uživatelů, kteří se během několika týdnů se dočkají například i zcela nové mobilní verze webu, kterou u tohoto typu webu považujeme za zcela zásadní,” říká výkonný ředitel Tiscali Media Michal Kubík.

Filmový web Dokina.cz byl založen v roce 1998 a patří mezi nejstarší servery svého druhu u nás. Jeho relaunch je poslední z velkých změn, které Tiscali Media realizovala na webech původního Tiscali Telekomunikace ČR, a.s. „Po Tiscali.cz, Games.cz a Osobnosti.cz máme v novém moderním designu konečně všechny naše velké weby,” dodává Michal Kubík.

-mav-