Hornbach představuje novou kampaň „Rychle a dobře“

středa, 04. září 2013, 11:19 Aktuality MediaGuru

Společnost Hornbach představila v České republice novou podzimní marketingovou kampaň s názvem „Rychle a dobře“. Síť hobbymarketů se v ní nově zaměřuje na nízké ceny a odborné poradenství, které nabízí jak přímo na pobočkách, tak na internetu.

Kampaň, která je v České republice nasazena od konce srpna, poběží také v Německu, na Slovensku, Rakousku, Nizozemí, Švýcarsku, Švédsku a Rumunsku. Bude k vidění jak v televizi, tak v tisku, outdooru a na internetu. Doplní ji komunikace v místě prodeje.

První spot kampaně ukazuje Hornbach jako místo, kde zákazníci naleznou profesionální poradenský servis a širokou škálu výrobků, díky čemuž může každý realizovat svůj projekt.

Další spot kampaně vytváří paralelu kutilských potřeb s automatem na plyšové hračky. Chapadlo z automatu je nahrazeno velkým silovým magnetem, který přitáhne veškeré výrobky za nejnižší ceny.

Koncept nové komunikační kampaně společnosti Hornbach již tradičně vznikl v reklamní agentuře Heimat. Spot režíroval Kai Schonrath, produkci zajistila společnost Czar Film.

-kch-