ING Životní pojišťovna sází na reálné příběhy

pondělí, 09. září 2013, 10:53 Aktuality MediaGuru

ING Životní pojišťovna od září spouští novou kampaň k projektu For You, jehož cílem je zvyšovat povědomí o prevenci rakoviny prsu a pohlavních orgánů a zároveň podporovat organizace, které se v tomto boji již angažují. Kampaň s názvem „Každá osmá“ sází na reálné příběhy čtyř žen, které prodělaly rakovinu prsu. V on-line videích se s ostatními ženami podělí o to, co jim tato závažná nemoc nejen vzala, ale i přinesla.

Spoty budou primárně ke zhlédnutí na webové stránce projektu www.foryou.cz. Videa budou dále promována jako pre-rolly na YouTube a v rámci brandingů a video bannerů na portálech Novinky.cz, iDnes.cz nebo portálech pro ženy. V kampani bude také využit speciální formát Corner na homepage Seznam.cz.

Kampaň navíc podpoří komunikace na Facebooku a v indooru, která bude k vidění například v gynekologických ordinacích a screeningových centrech ve formě plakátů a letáků. Do konce roku bude promována i na několika charitativních akcích, jako např. Plaveme prsa a Jarmark.

Kreativního zpracování kampaně je z pera Symbio Digital. Režiséry videí jsou Marek Partyš a Jakub Žídek. Mediální plánování zajišťovala agentura Red Media.

-kch-