Internet Billboard je nově členem skupiny Ströer

středa, 25. září 2013, 10:16 Aktuality MediaGuru

Internet Billboard se stala prostřednictvím společnosti Ballroom International členem nadnárodní skupiny Ströer Digital Media Group. „Otevírá se tak možnost vstoupit na nové trhy v Německu a dalších zemích západní Evropy, včetně zajímavých možností rozšířit RTB produkty společnosti ve spolupráci s ostatními subjekty ve skupině – mezi ně patří zejména například AdScale, druhý největší RTB systém v Německu,“ uvedla společnost v oficiálním prohlášení.

„Na podstatně rozvinutějších trzích, jakými je právě například Německo, už narazili na limity, které přináší potřeba propojit AdServer a RTB resp. SSP platformy,“ dodává Tomáš Horák. „Pouze plná integrace AdServer a RTB neklade limity a nabízí publisherům nejlepší monetizaci reklamního prostoru. Domníváme se, že není dobré se uzavřít dalším trhům například tím, že se budete vázat na pouze jednu zvolenou SSP platformu, jako to nedávno udělalo sdružení CPEx.“

Vlajkovou lodí společnosti je produkt iBILLBOARD Ad Platform, který nabízí integraci produktů iBILLBOARD Ad Server a iBILLBOARD RTB, který funguje primárně jako SSP platforma.

-mav-