Konference o mobilním trhu ve čtvrtek 10. října

středa, 18. září 2013, 09:42 Aktuality MediaGuru

Český mobilní trh během posledního roku prodělal několik změn. Operátoři svou nabídku rozšířili o neomezené tarify, do hry vstoupili noví hráči v podobě virtuálních operátorů a byl tu také první pokus o aukci mobilních kmitočtů. 

Jaký je aktuální stav českého mobilního trhu a jaká je jeho budoucnost? Konkrétní čísla, fakta, případové studie, zkušenosti a nejnovější trendy v oblasti mobilních aplikací představí 6. ročník konference Mobile Internet Forum, která se koná 10. října v Konferenčním centru City v Praze.

Program je rozdělený do dvou sálů, představí např. internet v mobilu v reálných číslech za všechny tři operátory a novinky v LTE. Přinese novinky z ČTÚ nebo o tom, jak si stojí ČR mezi ostatními zeměmi v oblasti mobilního rozvoje.  Diskuse se bude týkat také SMS marketingu a pořadatelé slibují i ukázky možnosti využití chytrých brýlí Google Glass.

Vystoupí čeští i zahraniční řečníci z řad mobilních operátorů, vývojářů mobilních aplikací, zástupci agentur a specialisté na mobilní e-commerce.

Petr Mára, LOMBARDO

Ondřej Malý, Český telekomunikační úřad

Cristina Riese, Evernote

Slavomír Doležal, T-Mobile

Abhishek Balaria, Zentity

Jiří Peterka, nezávislý konzultant

Wei Hai Chu, Crazy Tomato

Více informací o konferenci je možné získat zde.

-mav-