Obchod a marketing UPC ČR povede Jason King

pátek, 06. září 2013, 09:35 Aktuality MediaGuru

Viceprezidentem pro obchod a marketing UPC Česká republika se 2. září stal Jason King. Ve společnosti bude mít na starosti komplexní řízení oblasti produktů, marketingu a obchodu a bude přímým podřízeným generálního ředitele Václava Bartoně.

Jason King

„Mým hlavním úkolem bude vedení obchodní stránky společnosti na jednom z nejkonkurenčnějších trhů v Evropě. UPC Česká republika nabízí nejrychlejší a nejstabilnější internetové připojení pro domácnosti. Mým stěžejním cílem je zajistit, abychom se opravdu zaměřovali na potřeby zákazníka a abychom i nadále přinášeli klíčové hodnoty z využívání internetového připojení, televizní zábavy a výhodného telefonování na českém trhu,“ dodává Jason King.

Jason King je Kanaďan a vystudoval mezinárodní marketing na University of Strathclyde ve Velké Británii. Má patnáctileté zkušenosti v oblasti technologických a telekomunikačních společností. Působil jako obchodní ředitel Oskara (Vodafone), ředitel Apple Computer IMC Czech Republic, ředitel marketingu T-Mobile/T-Com na Balkáně nebo jako senior strategist u společnosti Telenor Dánsko.

-kch-