TOP 09 ukázala agenta 009, je jím Schwarzenberg

úterý, 24. září 2013, 19:29 Aktuality MediaGuru

TOP 09 oznámila prostřednictvím svého Facebookového profilu, že vizuál Agent 009, který je k vidění od úterních dopoledních hodin na jejích internetových stránkách, tvoří součást plánované kampaně. Internetová stránka tedy nebyla napadena hackery.

Motiv s Karlem Schwarzenbergem v roli agenta „ve službách naší republiky“ bude hrát významnou roli v podporovatelské kampani. „V okamžiku nebezpečí pro vlast nastupuje agent, aby tuto vlast chránil. A v této situaci se ocitáme,“ sdělil Karel Schwarzenberg.

„Karel Schwarzenberg byl vždy součástí kampaně pro naše podporovatele a je tomu tak pochopitelně i nyní. Stejně jako v minulých létech se od nás také očekával vtip a nadhled. Jsem rád, že jsme v tomto konceptu zachovali jasný vzkaz, že v těchto volbách nejde o nic menšího než o demokracii v naší zemi,“ řekl manažer volební kampaně Jaroslav Poláček.

Strana tak navazuje na netradiční marketingový přístup z předchozí kampaně, kdy svého předsedu představila na rentgenovém snímku a upozornila tak na potřebu transparentnosti.

Na podobě aktuální kampaně se podílel výtvarník David Černý. Motiv s agentem bude využíván na rolling boardech v Praze a na velkoplošných plachtách. V rámci podporovatelské kampaně si pak příznivci TOP 09 a Karla Schwarzenberga budou moci objednat reklamní plachty o rozměrech 2x1 metr, plakáty a placky.

-kch-