TV Metropol zařazuje do vysílání nové pořady

úterý, 03. září 2013, 09:36 Aktuality MediaGuru

Od pondělí 2. září 2013 zařazuje TV Metropol nové lifestylové pořady pro ženy a pro muže. „Dramaturgický tým televize Metropol TV přichází se změnami, které zásadně rozšiřují dosavadní programové schéma. Premiéru bude mít hned několik pořadů a uvedení dalších na sebe nenechá dlouho čekat. Profilujeme se jako originální metropolitní televize s programem orientujícím se na zpravodajství, zábavu, kulturní a sportovní servis,“ řekl Karel Polcar, ředitel společnosti MF TV.

Portfolio stávajících pořadů pro ženy rozšíří lifestylový magazín City Look, dále kuchařská show Cooking Show Mr. & Mrs. FOOD s Janou Vašákovou a Martinem Polačkem a specializovaný pořad o pečení Metropolitní cukrárna. Nové formáty jsou připraveny i pro muže, a to adrenalinový pořad ExtreMan a Malé sporty mapující sportovní dění v Praze.

„Tím však nekončíme, od října připravujeme v rámci Filmového podzimu vysílání série studentských filmů,“ řekla Kateřina Černá, výkonná a programová ředitelka Metropol TV.

Původní pořady však prošly dramaturgickými změnami a představí se v nich i některé nové tváře, jako například Hana Burdová, která začala moderovat pořad City Koktejl.

-mav-