Značka Avon se letos spojí s Pinktoberem

středa, 25. září 2013, 11:51 Aktuality MediaGuru

Společnost Avon se dlouhodobě zaměřuje v rámci své CSR strategie na boj proti rakovině prsu. Po letošním 13. ročníku Avon Pochodu proti rakovině v České republice, kterého se zúčastnilo 18,5 tisíce lidí, se letos spojí také s charitativní akcí s názvem Pinktober, kterou již po čtrnácté pořádá na celém světě síť Hard Rock Café. Na území České republiky proběhne Pinktober po čtvrté.

Pinktober v Hard Rock Café

Název Pinktober je složen z anglických výrazů „Pink“ (růžový) a „October“ (říjen), který odkazuje jednak k růžové barvě boje proti rakovině prsu, jednak k měsíci, kdy se charitativní akce koná. V rámci Pinktoberu se Hard Rock Café vždy spojí s vybraným projektem a po celý měsíc pořádá na jeho podporu sérii koncertů a prodává tematický merchandising. Letos si vybral projekt Avon proti rakovině prsu, na jehož podporu vystoupí například Tonya Graves, jedna z tváří projektu, David Deyl, autor letošní pochodové hymny, Xindl X či skupiny Support Lesbiens nebo Clou.

Akce bude rovněž spojena s českou módní návrhářkou Alice Abraham, která připravila speciální limitovanou edici exkluzivních krajkových kabelek s náramky s prvky Swarovski. Kabelky budou symbolicky věnovány ambasadorkám projektu Avon proti rakovině prsu a následně dány do říjnové veřejné dražby na Aukro.cz s vyvolávací cenou 3,5 tisíce korun.

Tonya Graves s kabelkou od Alice Abraham

Celý výtěžek z aukce, z prodeje speciálních předmětů Pinktober a ze vstupného z koncertů bude věnován na konto Avon proti rakovině prsu.

Program koncertů v Hard Rock Cafe Praha

2. října Tonya Graves
10. října David Deyl a Xindl X
17. října Support Lesbiens
24. října CLOU

-kch-