Beevendo nabízí lokační cílení přes věrnostní karty

pátek, 11. října 2013, 18:22 Aktuality MediaGuru

Společnost Beevendo, která nabízí služby v oblasti lokačního mobilního marketingu, nedávno spustila mobilní aplikaci CardLess+.

Aplikace, která má od léta již přes 12 tisíc stáhnutí, umožňuje mít všechny věrnostní a zákaznické karty oblíbených značek a obchodů na jednom místě – v mobilním telefonu. Místo tisíce karet v peněžence tak stačí při placení ukázat pouze „mobilní“ čárový kód. V případě, že to provozovatel věrnostního klubu umožňuje, se uživateli na patřičné záložce zobrazí jeho nasbírané body a benefity. Navíc si může prostřednictvím aplikace najít pobočky ve své blízkosti, podívat se, do kdy mají otevřeno či jak se k nim nejrychleji dostat.

Jak upozorňuje ředitel společnosti beevendo Michal Štěpánek, CardLess+ není jen mobilní aplikace: „Naším cílem je vytvořit interaktivní komunikační platformu mezi našimi partnery a zákazníkem.“  Již nyní mohou firmy přes aplikaci posílat speciální nabídky v jakékoli multimediální formě (katalog, video, QR kód aj.)Od října pak budou mít partneři možnost přes aplikaci posílat svým zákazníkům alerty nejen na základě údajů, které o nich přes věrnostní kartu nasbírali, ale i s ohledem na jejich momentální pohyb. „Myslíme si, že takový druh personalizované a lokační nabídky lidé uvítají. Zákazníci se negativně staví jen k irelevantním nabídkám, které je zastihnou v nevhodnou dobu na nevhodném místě,“ vysvětluje Michal Štěpánek. V plánu má beevendo mimo jiné také zpostředkování zpětné vazby od zákazníka partnerům či sbírání benefitů za používání nebo doporučení aplikace.

Aplikace CardLess+ je nyní dostupná pro operační systém iOS a Android nejen v České republice, ale i v zahraničí. „Nechceme se v našem podnikání omezovat jen na český trh, který je relativně malý. Partnery již máme i ve Švýcarsku a Nizozemsku. Aktuálně vstupujeme do Německa, Velké Británie nebo Spojených států,“ dodává Michal Štěpánek. V České republice se mezi partnery, které CardLess+ aktivně podporují, patří například ČSA, Kanzelsberger, Husky, Hudy nebo Klenoty Aurum.

-kch-