Era nasazuje nové spoty od režiséra Sama Tootala

úterý, 01. října 2013, 07:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Era spouští podzimní kampaň, jejímž cílem je podpořit image Ery jako inovativní značky ulehčující každodenní život. Kampaň poběží do konce října v televizi, tisku a na internetu, doplní ji BTL aktivity.

Zatímco v televizi se komunikace zaměří na budování image, v ostatních kanálech bude konkrétněji představeno nové internetové bankovnictví „Era portál“ a služba Osobní finance, která slouží ke správě rodinných příjmů a výdajů.

„Naším záměrem bylo ukázat, že každodenní správa financí a rodinný život jdou díky praktickým řešením od Ery dobře dohromady. Obsah spotů tvoří paralelní příběhy muže a ženy, nebo chcete-li otce a matky, kteří se ráno rozloučí a v závěru dne se opět doma potkají. Vidíme každodenní zdánlivě všední momenty, které tvoří podstatnou část života každého z nás. Ale jen to, že nebudeme zahlceni zbytečnými drobnými starostmi, nám umožní vidět běžnou krásu všedního dne, kterou jinak třeba ani nevnímáme,“ říká manažerka oddělení reklamy Era Andrea Hubáčková.

Autorem scénářů spotů je agentura Creative Store. Režie spotů se ujal britský režisér Sam Tootal, který točil například pro klienty jako BMW, Coca-Cola, Burberry, ESPN, Sharp nebo Sony. Za kamerou stál Antonio Paladino. Produkci zajistila společnost Savage.

Štáb natáčel spoty tři zářijové dny na různých místech v Praze (Nebušice, Vinohrady a centrum). Jednou z lokací byla i památkově chráněná Šalounova vila, kterou si postavil sochař Ladislav Šaloun poté, co vyhrál soutěž o pomník Mistra Jana Husa.

-kch-