Event Day se na konci října představí v Brně

středa, 16. října 2013, 12:00 Aktuality MediaGuru

Setkání agentur, kongresových center, hotelů, poskytovatelů služeb pro semináře, veletrhy, firemní večírky, nebo teambuildingy. Tak má vypadat skladba prvního ročníku veletrhu Event Day v Brně. Veletrh se uskuteční 31. října od 12:00 ve Wannieck Gallery. Podobná akce se konala letos poprvé také při veletrhu Reklama-Polygraf 2013 na výstavišti v Praze v Letňanech.

Při premiérovém setkání se představí v Brně více než 50 společností, které ukážou své služby a produkty. Akce je rozdělena na dvě části: od 12:00 do 17:00 proběhne vlastní veletrh, poté bude následovat after party. Event Day Brno je podle ředitelky veletrhu Jany Nosálové Kálalové určen pro eventmanažery, marketingové odborníky, potenciální klienty, partnery, ale i pro širší odbornou veřejnost.

Mezi vystavovateli se mj. představí hotely, eventové agentury, firmy poskytující gastronomické služby, umělecké agentury, poskytovatelé konferenční, ozvučovací a osvětlovací techniky a mnozí další poskytovatelé eventových služeb. „Jedná se o B2B setkání odborníků z oblasti marketingu, nové možnosti prezentace v segmentu event, prestižní propagace firmy v konkurenčním prostředí, předávání aktuálních novinek a trendů z oboru a další možnosti,“ dodává Nosálová Kálalová.

Vstupné pro návštěvníky je 75 Kč, při registraci mají zájemci možnost získat zlevněné vstupné za 50 Kč. Více informací o veletrhu mohou zájemci získat na www.eventdaybrno.cz.

-mav-