Fashion Days poprvé vstupuje do televize

středa, 02. října 2013, 07:30 Aktuality MediaGuru

Online nákupní klub Fashion Days mění strategii a spouští reklamní kampaň. V rámci nové strategie chce společnost posílit svou roli průkopníka a inovátora na módním poli. Změnami prochází registrační proces, nastavení filtrů i design webových stránek.

Nový design webu Fashion Days

V září Fashion Days také spustil i lifestylový blog The Daily Issue, který se každý týden věnuje jinému tématu ze světa módy, jako například „Mediterranean Breeze” nebo „New Urbanism”. Počítá s devíti editory a bloggery z Berlína, Budapešti, Bukurešti, Lublaně, Nitry, Prahy, Poznaně a Sofie.

Změny zastřešuje i nové logo a motto společnosti „Every Day is a Fashion Day“.  „Nové motto naší značky vyjadřuje skutečnost, že každý z nás může prostřednictvím módy dennodenně objevovat nové a nové stránky své osobnosti,“ popisuje regionální ředitelka Fashion Days Christiane Arnscheidtová.

Nové logo Fashion Days

Fashion Days také poprvé komunikuje televizním spotem, který bude od začátku října vysílán na televizních stanicích po celé střední a východní Evropě.

Televize tak doplní komunikaci na internetu, kde společnost tradičně komunikuje prostřednictvím e-mail marketingu a sociálních sítích, přítomna je na Facebooku, Pinterestu či Instagramu. V dubnu letošního roku přibyla také mobilní aplikace pro iPhone.

-kch-