Forum Media přivítá Babiše nebo Moscalla

pondělí, 14. října 2013, 06:03 Marketing, Reklama MediaGuru

Andrej Babiš nebo tvůrce kampaně Dumbs Ways to Die mají být hlavními řečníky Forum Media.

Co si myslí o integrované komunikaci jeden z tvůrců nejoceňovanější kampaně Dumb Ways To Die John Mescall? Jak ji ve svém byznyse využívá mediální manažer Sergej Novikov? A co podle Andreje Babiše hýbe mediálním trhem? Tato a další témata mají zaznít na letošním ročníku tradiční konference o médiích a marketingu Forum Media.

Na pražském Žofíně se bude 13. a 14. listopadu debatovat o tom, jak se dají získat peníze v onlinu a jak propojit tradiční a digitální kanály. Čeští i zahraniční hosté představí svoje názory mj. na sportovní nebo finanční marketing, roli výzkumu v integrované komunikaci nebo budoucnost kreativních agentur.

Program je opět rozdělen do dvou dnů. První den vystoupí zahraniční hosté, mezi kterými budou např. ruský manažer roku a šéf komunikace jedné z největších ruských korporací Sergej Novikov, dále autor kampaně Dumb Ways To Die John Mescall, jehož kampaň letos sklízela úspěchy na mezinárodních reklamních festivalech či Tim Ellerton z Heinekenu.

V českém dni vystoupí v rámci mediálního panelu majitel mediální skupiny Mafra Andrej Babiš, generální ředitelé skupin Nova (Jan Andruško) a Prima (Martin Konrád), za pořádající Economii prozatímní šéf Kamil Čermák a za Seznam.cz výkonný ředitel Michal Feix.

Kreativního panelu se zúčastní mj. Eda Kauba (Havas Worldwide Prague) či Juraj Vaculík, (Made by Vaculik), za mediální agentury mj. Jiří Svoboda (Group M) či Martina Říhová (Starcom MediaVest), za mediální auditory Jaroslav Kovařík (Media Strategy) a Hynek Cimoradský (Flemedia).

Kompletní informace a program najdete zde.

-mav-