Likérka Dynybyl sází na příběh zakladatele

úterý, 08. října 2013, 07:23 Aktuality MediaGuru

Likéry značky Dynybyl, nesoucí jméno jejich zakladatele, nadšeného aviatika, esperantisty a propagátora barmanství Emila Dynybyla, mění svou podobu, komunikaci a uvádí novinku.

Nový design etiket více koresponduje s obdobím první republiky. Stejně tak s prvorepublikovou tematikou pracuje i komunikační kampaň, která staví na příběhu svého zakladatele.  „V nové kampani jsme se rozhodli pracovat s příběhem Emila Dynybyla, který je stejně silný tak jako příběhy jeho současníků – Tomáše Bati a dalších. Na vizuálu představujeme Emila Dynybyla v jedné z jeho rolí, jako letce. Jako jeden z prvních vlastnil aeroplán, který hangároval přímo v tehdejší likérce,“ okomentoval novou kampaň brand manažer značky Dynybyl Marek Žižkovský.

Komunikace bude k vidění především v místě prodeje, zejména v maloobchodech. Jejím ústředním mottem je slogan: „To nejlepší z první republiky.“ Připravené jsou například nově obrandované prodejní stojany. V supermarketech jsou naplánovány také ochutnávky likérů, zejména novinky Dynybyl Bylinná.

Autorem etiket je designerská agentura Fiala&Šebek Visual Communications. Komunikační kampaň vytvořila agentura Momentum – McCann Ericson Prague.

-kch-