Obchod a marketing ŠkoFINu vede P. Abrahámek

středa, 30. října 2013, 15:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Novým vedoucím oddělení obchodu a marketingu společnosti ŠkoFIN se od 1. října stal Petr Abrahámek. Do jeho kompetencí patří oblast produktu a marketingu, posílení spolupráce s obchodními partnery, se Škoda Auto, Volkswagen, Volkswagen Užitkové vozy, Audi, Seat a Porsche.

Petr Abrahámek

Hlavním úkolem Petra Abrahámka bude, za spolupráce s dealerskou síti koncernu Volkswagen, posílit jak retailový, tak i flotilový obchod. Dále do jeho kompetence, v rámci realizace dlouhodobé strategie obchodu a marketingu, bude patřit vývoj nových produktů a hledání dalších obchodních kanálů, včetně zlepšení customer care retailovým i korporátním zákazníkům ŠkoFINu, dealerskou síť nevyjímaje.

Petr Abrahámek vystudoval Vysoké učení technické, fakultu Managementu a ekonomie ve Zlíně. Posledních 14 let své profesní kariéry spojil s automobilovým sektorem. Působil v Toyota Motor Czech, následně ve Fiat ČR, kde byl 7 let odpovědný za značku a dealery Alfa Romeo. Jeho posledním působištěm byla společnost Suzuki Motor Czech, kde přes 5 let zastával pozici manažera automobilové divize. Petr Abrahámek hovoří plně anglicky, domluví se italsky a částečně i japonsky. Mezi jeho koníčky patří potápění, lyžování a motocykly.

-kch-