RF Hobby startuje svůj první bulvární týdeník

pondělí, 14. října 2013, 08:00 Aktuality MediaGuru

Vydavatelství RF Hobby uvede od 16. října na trh vysokonákladových společenských časopisů pro ženy nový titul Moje šťastná hvězda. Jde o první týdeník v jeho historii, navíc v segmentu, ve kterém se dosud neprofilovalo.

Svým obsahem míří Moje šťastná hvězda především na širokou čtenářskou obec žen ze střední a nižší příjmové skupiny se zájmem o méně náročné čtení. Chce přinášet informace ze společnosti, reportáže ze světa hvězd a showbyznysu, recepty, horoskopy, rady pro zdraví nebo soutěže.

„RF hobby svým novým titulem vstupuje do silně konkurenčního prostředí. Tomu přirozeně odpovídá i forma podpory při uvedení časopisu na trh. Vůbec poprvé využijeme v kampani primárně televizní spoty. Probíhat budou celý podzim na stanicích Prima, Barrandov, Nova a v síti  Atmedia. Ostatní, víceméně standardní reklamní formáty, budou tentokrát spíše doplňkové,“ přiblížila Alexandra Krausová, manager marketingu vydavatelství.

Celkové náklady na zaváděcí kampaň překročí 18 mil. korun. První číslo vyjde v nákladu 310 tisíc výtisků a v rozsahu 40 stran. Prodejní cena je stanovena na 10 Kč.

-mav-