Social Marketers Summit opět se zahraničními hosty

čtvrtek, 17. října 2013, 08:22 Aktuality MediaGuru

Pamatujete si na úspěšný virál A dramatic surprise on a quiet square? Nebo ještě dramatičtější A dramatic surprise on an ice-cold day? Děsivý Amazing mind reader reveals his 'gift'? Či originální 6 things you can miss while reading a newspaper? Nejspíš ano, protože je v minulém roce vidělo přes 70 milionů lidí a agentura Duval Guillaume Modem by ze získaných lvů z Cannes poskládala celou zologickou. Její Head of Digital, Kris Hoet, bude na konci října v Praze.

Letošní ročník Social Marketers Summitu naváže na ty předchozí, kde před českým publikem poprvé vystoupili například švédští autoři nekonečně odvážné Twitter kampaně Curators of Sweden, Ed Robinson z proslulé The Viral Factory, majitel agentury SocialMedia8 Igor Beuker, Polle de Maagt kočírující aktivity obrů KLM či Nike, případně Dannae Ringelmann, zakladatelka Indiegogo.

Podtitul letošního ročníku zní Crossing The Lines a rozvíjí loňské téma Show Me The Money a předloňské Power to People. Social media marketing už dávno není jen o tom, co děláte na své facebookové Page. Celý internet se stal sociálním a značkám se otevřely ohromné možnosti skrze sociální plug-iny, práci s daty, propojení online a offline, gamifikaci či virální mechanismy. Možnosti, které daleko přesahují dosah facebookových stránek.

Až z jižní Afriky proto dorazí také Kyle Findlay z TNS Global, který působí ve více než 80 zemích. Ve svém vystoupení se zaměří na gamifikaci. Nebo Olena Sikorska, která řídí aktivity BMW v sociálních médiích napříč Evropou, od Polska až po Kypr.

V českém bloku se představí zjištění o použití sociálních médií ze studie Češi v síti, vystoupí zástupci pražské fotbalové Sparty, překvapiví správci jednoho z největších Google+ účtu u nás, a v prezentaci agentury a klienta se dozvíme, jak se rodil úspěch značky LIDL Česká republika v sociálních médiích. Uvidíte rovněž povolební souboj správců facebookových stránek největších českých politických stran.

Social Marketers Summit se koná 30. října, registrace je možná přes Ticketon.

-mav-