Staropramen a Mall.cz mají crosspromotion

pondělí, 07. října 2013, 06:03 Aktuality MediaGuru

Značka Staropramen a internetová obchodní galerie Mall.cz zahájili cross promotion s názvem „vyBAV SE HUDBOU“. Za nákup piva Staropramen Světlý v obchodech i hospodách mohou zákazníci získat slevu až 500 korun na jakýkoliv produkt v sekcích Elektronika a Mobily&GPS nákupní galerie Mall.cz. Celková částka poskytnutých slev se může vyšplhat až do výše 4 775 000 Kč. Akce potrvá od října do 14. prosince, případně do vyčerpání vyhrazené sumy.

„Období letních hudebních festivalů už je za námi, ale to neznamená, že by naši zákazníci měli zůstat bez hudby.  Proto jim nabízíme možnost ji poslouchat prostřednictvím nových hudebních zařízení, která si se slevou mohou koupit prostřednictvím jednoho z největších internetových prodejců v Česku,“ říká Soňa Bušová, manažerka značky Staropramen.

Cross promotion připravila agentura Rituál. Akci podporuje od začátku října televizní kampaň, kterou připravila agentura Young and Rubicam. Média nakoupila mediální agentura Universal McCann. Promoční balení vytvořila designová agentura Cocoon.

-kch-