Vedení Mark BBDO se ujímá Milena Mešanović

pátek, 04. října 2013, 17:19 Reklama MediaGuru

Andreje Štuka ve vedení agentury Mark BBDO střídá ředitelka klientského servisu Milena Mešanović.

Kreativní agentura Mark BBDO mění  své nejvyšší vedení. Její dosavadní CEO Andrej Štuk po necelém roce opouští svou funkci a ve vedení agentury jej nahrazuje Milena Mešanović, která se k agentuře připojila v dubnu a doposud stála v čele klientského servisu.

Andrej Štuk, který v čele agentury působil od konce loňského roku po odchodu Petra Topinky, bude v agentuře fungovat i nadále. Nicméně do role kreativního ředitele se nevrací. Působit bude jako kreativní konzultant a Idea maker, nejvyšší post se rozhodl předat z vlastní vůle, aby se kromě této nové pozice mohl věnovat i svým dokumentárním projektům One Blood.

Kreativním ředitelem Mark BBDO tak zůstává Jan Holeček a do čela klientského servisu se postaví Jana Valenčíková, současná account manažerka.

Milena Mešanović zahájila svou kariéru v DDB v Praze, kde strávila tři roky jako Account Manager. Následně se přestěhovala zpět do Srbska, kde se po mnohaleté zkušenosti v Ogilvy&Mather postavila do čela lokální reklamní agentury Kitchen. Po 4 letech v této pozici přešla na pozici šéfky prodeje velkých novin Politika Newspaper and Magazines.

-kch-