Internetové Tip rádio využije Jurinovou nebo Hrona

úterý, 05. listopadu 2013, 08:33 Aktuality, Rádio MediaGuru

Od 1. listopadu začalo vysílat nové internetové rádio s názvem Tip Rádio. Chce nabízet širokou skladbu informací doplněnou o prvky zábavy a hudební mix hitů a novinek.

„Naším cílem je vytvořit užitečné rádio, kde posluchač najde nejen vyvážený hudební mix, ale hlavně celodenní proud efektivních informací, které může využít jak při podnikání, tak v běžném životě. Vedle kmenových tvůrců vysílání, kteří vytvoří jádro rozhlasové stanice, počítáme i se spoluprací s týmem externích přispěvatelů,“ uvedl programový ředitel Tip Rádia Pavel Skalický.

Kromě jiných se ve vysílání objeví moderátorka Eva Jurinová, bavič Vladimír Hron nebo MUDr. Leoš Středa. Programová skladba stanice zahrnuje také pořady, jako Dobré ráno s Tip Rádiem, Polední kaleidoskop nebo variabilní nabídku dalších tematických programů doplněných o rozhovory s osobnostmi kulturního a společenského života.

Do konce roku 2013 vysílá rádio ve zkušebním provozu pouze na internetu, od 1. ledna 2014 přejde do pásmu DAB. Tip Rádio vysílá na základě licence přidělené společnosti SeeJay Radio Radou pro rozhlasové a televizní vysílání.

-mav-