Samsung zápasí v kampani proti mimozemšťanům

pondělí, 04. listopadu 2013, 15:44 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Samsung Electronics v pondělí 4. listopadu oficiálně zahájila celosvětovou kampaň s názvem GALAXY 11. Kampaň, jejíž ústředním tématem je fotbal, bude sledovat osudy 11 špičkových fotbalistů, kteří se společnými silami pokusí zachránit Zemi před nadvládou mimozemšťanů. Jako manažera týmu GALAXY 11 angažoval Samsung mezinárodní fotbalovou legendu Franze Beckenbauera. Prostřednictvím sociálních sítí Samsung Mobile a internetových stránek kampaně www.theGALAXY11.com oznámí Beckenbauer 11. listopadu prvního nominovaného hráče, jenž se zároveň stane kapitánem týmu.

Odhalení kampaně předcházely záhadné kruhy, jež se od října začaly objevovat po celém světě, například na Pão de Açúcar neboli Cukrové homoli v Rio de Janeiru, na newyorském Times Square či na fotbalovém hřišti v londýnské čtvrti Hackney Marshes.

O jejich významu a o hashtagu #WinnerTakesEarth se diskutovalo na sociálních sítích. Zvědavost podnítily i tajemné postavy oděné do záhadných rouch s vyobrazením podobných symbolů, které navštívily poslední domácí zápasy mužstev Chelsea FC, Bayernu Mnichov a Juventusu FC.

Příběh GALAXY 11 bude v nadcházejících měsících odhalován v několika pokračováních a ožije na nejrůznějších zařízeních Samsung GALAXY, online platformách a sociálních sítích. Kampaň bude sledovat nominaci a trénink týmu GALAXY 11, který se v prosinci začne připravovat na zápas proti mimozemšťanům na virtuálním fotbalovém hřišti pod heslem „Vítěz bere vše“. Fanoušci z celého světa budou mít stále více příležitostí tuto působivou multiplatformní kampaň nejen sledovat, ale také se na ní aktivně podílet.

-kch-