CzechTourism v kampani vypráví „strhující“ příběhy

úterý, 17. prosince 2013, 12:47 Aktuality, Reklama MediaGuru

Agentura CzechTourism zahajuje kampaň „Česko – země strhujících příběhů“, jejímž cílem je posílit turismus v regionech. Prostřednictvím pozoruhodných faktů a vyprávění láká k návštěvě 17 turistických destinací po celé České republice, například na výlet po stopách Aloise Nebela v Jeseníkách, na musherskou trasu pro psí spřežení na Vysočině či na stezku korunami stromů na Šumavě.

Propagace regionů probíhá v Česku a v příhraničních oblastech Německa, Rakouska, Slovenska a Polska. Prozatím si lze publikaci prohlédnout v elektronické formě, proto se bude kampaň v úvodu zaměřovat na online aktivity. Od února, kdy se rozběhne hlavní část kampaně, se brožura dostane do rukou čtenářů prostřednictvím speciálních příloh v tisku nebo v dopravních prostředcích. Za tímto účelem navázala agentura CzechTourism navázal spolupráci se společnostmi Student Agency, RegioJet a České dráhy.

Kampaň Česko – země strhujících příběhů je součástí projektu Podpora tvorby produktů a marketingu cestovního ruchu v regionech, který je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj. Pod kampaní je podepsána agentura Ogilvy&Mather.

-kch-