Heineken v kampani nabádá ke střídmému pití

pátek, 10. ledna 2014, 07:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Heineken se v nové kampani s názvem „Dance More, Drink Slow“ spojila se světovou DJ hvězdou Arminem van Buurenem. Kampaň se zaměřuje na konzumaci alkoholu návštěvníky tanečních akcí a jejím cílem je prezentovat pití s mírou jako příkladné chování ve společnosti a upozornit na význam střízlivosti. Staví přitom na nové skladbě Armina van Buurena nazvané „Save My Night“.

„Heineken v loňském roce v Čechách aktivně komunikoval kampaň ,Sunrise‘, která poukázala na to, že i střídmé pití otevírá konzumentovi piva Heineken dveře k zábavě s přáteli, novým známostem a novým zážitkům. Součástí kampaně také byly akce ve vybraných klubech, při kterých jsme zdarma distribuovali lahve s vodou. Kampaň ,Dance More, Drink Slow‘ nyní celý koncept posouvá ještě dále,“ říká mluvčí společnosti Heineken ČR Jiří Hauptmann.

Kampaň „Dance More, Drink Slow“ byla uvedena prostřednictvím filmu s Arminem van Buurenem „The Experiment“, který zobrazuje dva různé večery ve stejném klubu, které se liší pouze osobou DJ. Film poukazuje na to, jak může DJ ovlivnit chování spotřebitelů a vést je k tomu, aby více tančili, a tím méně pili.

Kampaň bude spuštěna ve více než 20 zemích a podpořena řadou souvisejících aktivit cílících na mladé lidi a jejich konzumaci alkoholu na společenských akcích.

Globální kampaň připravila agentura Publicis Worldwide.

-kch-