Nový TV pořad T-Mobilu vidělo 70 tis. diváků

pondělí, 20. ledna 2014, 15:34 Aktuality, Reklama, TV MediaGuru

Nový televizní pořad společnosti T-Mobile s názvem Applikace, který se od začátku ledna 2014 vysílá na Prima Cool, zhlédlo v sobotu 18. ledna 66 tis. diváků starších 15 let. Znamenalo to 3% podíl ve skupině diváků nad 15 let a 5% podíl u diváků ve věku 15-54 let. Oproti předcházejícím dvěma dílům se sledovanost pořadu zvýšila. Úvodní díly zhlédlo 45 tis. diváků nad 15 let. Pořad doplňuje stejnojmenný časopis, webový portál www.applikace.cz a sociální média.

Pořad Applikace, který uvádí moderátorská dvojice Mikoláš Tuček a Iva Frühlingová, mohou diváci sledovat každou sobotu po 13:50 hod na kanálu Prima Cool. V pilotním díle, který byl odvysílán 4. ledna, byly představeny aplikace podporující a měřící cvičení a jídelní aplikace, ve druhém díle pak aplikace na lepší kontrolu vlastního času a hudební služby.

Moderátorské duo pořadu Applikace - Mikoláš Tuček a Iva Frühlingová

První číslo tištěné verze časopisu Applikace vyšlo v nákladu 100 000 kusů a bylo k dispozici zdarma na všech Značkových prodejnách T-Mobile. Druhé číslo už bude mít náklad o polovinu větší a na prodejnách se objeví ještě do konce ledna. Časopis je určen především začínajícím uživatelům chytrých telefonů. Dostupný je i pro tablet, připravuje se verze pro mobilní telefony.

Časopis Applikace

T-Mobile se tak snaží ukázat majitelům chytrých telefonů aplikace, které mohou považovat za užitečné. Na zajímavé aplikace upozorňuje ve své komunikaci také mobilní operátor O2, který na nich v loňském roce postavil svou jarní kampaň. Nyní v inspirátorském duchu rebranduje své pobočky.

-kch-