Albert v nové kampani opět sází na zvířata

úterý, 18. února 2014, 12:43 Aktuality, Reklama MediaGuru

Ve středu 19. února odstartuje maloobchodní řetězec Albert novou kampaň s názvem „Postav si svou zoo“. Salesová kampaň, jež potrvá do 25. března, byla připravena ve spolupráci s 15 českými ZOO z Unie českých a slovenských zoologických zahrad.

Zákazníci mají možnost získat za každých utracených 200 korun nebo při koupi partnerského produktu jednu z 32 zvířecích miniatur, z nichž si mohou sestavit vlastní zoo.

„Pro děti a jejich rodiče jsme připravili nejen možnost sbírat zvířecí miniatury, ale také sešit s informacemi o každém zvířeti. Vše je navíc doplněno boxem se dvěma stolními hrami,“ uvádí Zlata Ulrichová, marketingová ředitelka společnosti Ahold Czech Republic. K zakoupení tak bude stolní desková hra „Postav si svou zoo“ s oboustranným hracím plánem pro malé i větší děti či sešit „Ředitelem zoo“, který vznikl s přispěním všech zoologických zahrad a pracovníků Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. Každé zvíře zde má svůj profil s fotografií, jménem a spoustou zajímavostí přímo od svých chovatelů.

Kampaň bude probíhat v televizi, místě prodeje a na internetu, kde ji podpoří komunikace na mikrostránce a na facebookovém profilu společnosti, kde bude probíhat hlasování o nejoblíbenější zvíře v dané zoo. Společnost Ahold vítěze v každé zoologické zahradě adoptuje a po dobu jednoho roku bude přispívat na jeho péči. Celkem tak bude podpořeno 15 zvířat v celé České republice.

Albert - klíčový vizuál kampaně „Postav si svou zoo“

Televizní spot je ke zhlédnutí zde.

Spojení se ZOO přitom pro Albert není nové. V roce 2012 ve spolupráci se šesti zoologickými zahradami v České republice připravil sběratelskou kolekci karet se zvířátky s doprovodným zvukem.

-kch-