Bageterie Boulevard mění strategii značky

středa, 12. února 2014, 18:07 Aktuality, Marketing, Reklama MediaGuru

Český řetězec rychlého občerstvení Bageterie Boulevard, jenž se specializuje na přípravu čerstvých plněných baget, pracuje ve spolupráci s agenturou Ogilvy na nové strategii značky.

Jak sdělil Mediaguru.cz Stanislav Pekárek, marketing manager společnosti, implementace strategie by měla začít v období května a června a měla by se dotknout veškeré komunikace značky. Podrobnosti, kam se nová značka posune, je však zatím v řešení.

Bageterie Boulevard se ve své dosavadní komunikaci vyznačuje mimo jiné bulvárními články vyznačujícími se nadsázkou a lehkou humornou mystifikací, které si zákazníci mohou přečíst během konzumace v restauraci. Předchozí dva roky byla společnost partnerem festivalu Jeden svět. Při této příležitosti vždy připravila komunikaci na téma daného ročníku festivalu. V předloňském roce komunikovala se sloganem „Některé věci nejdou bagatelizovat“, loni „Raději se snýst než sníst“, což odráželo hlavní tematickou kategorii festivalu spojené se sílící intolerancí, rasismem a diskriminací. Letos bude Bageterie Boulevard pracovat s tématem práce.

-kch-