Česká distribuční spouští letákovou samoobsluhu

úterý, 04. února 2014, 14:08 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Česká distribuční, jež spadá do mediální skupiny Vltava-Labe-Press, spustila letákovou samoobsluhu. Na interaktivní mapě lze pomocí několika kliknutí myši naplánovat letákovou kampaň na interaktivní mapě. Aplikace pracuje s kompletní databází adresných bodů v ČR a nabízí řešení pro marketéry a obchodníky především malých a středních podniků.

Letáková samoobsluha

Díky samoobsluze mohou letákové kampaně využít i malí lokální zadavatelé, tedy obchody, restaurační nebo zábavní zařízení. „Jednoduše si na mapě najdete svoji prodejnu a nakreslíte kolem ní spádovou oblast,“ vysvětluje Petr Sikora, ředitel společnosti Česká distribuční.

V mapě je možné zadat oblast roznosu pomocí kruhu, nebo tahem nakreslit oblast vlastní. „Můžete si tak buď zvolit rádius, nebo si označit konkrétní části města, které vás zajímají, například s ohledem na dojezdové trasy k vaší prodejně. Výběr oblasti jde snadno změnit, nebo zkombinovat s dalším výběrem,“ přibližuje Petr Sikora. Třetí možností je zadání oblasti vypsáním názvů obcí anebo pomocí PSČ. Uživatel se tak ihned dozví, kolik schránek je ve vybrané lokalitě a na kolik by ho kampaň vyšla. Může si také zvolit mezi pěti různými gramážemi letáků – a udělat si představu o tom, jaký formát je pro jeho potřeby efektivní. Po nastavení parametrů kampaně lze jedním kliknutím odeslat nezávaznou poptávku.

-kch-