Olympijští partneři se prezentují na Letné

pátek, 07. února 2014, 09:01 Marketing MediaGuru

Partneři Českého olympijského výboru se ukazují v Olympijském parku Soči na Letné v Praze.

V pátek 7. února začínají zimní olympijské hry v Soči. Den předtím byl slavnostně otevřen Olympijský park Soči – Letná 2014, kde si mohou návštěvníci až do 23. února zabruslit, zaběžkovat či využít hokejové hřiště, snowpark nebo curlingovou plochu. Kromě sportovního vyžití nabízí park možnost sledování dění v Soči na velkoplošných obrazovkách a informačních panelech. Svůj prostor k prezentaci zde získali i jednotliví partneři Českého olympijského výboru.

Česká spořitelna zde spolu s bejbypunkovou skupinou Kašpárek v rohlíku pořádá festival Kefír na ledu, na němž je možné si zabruslit a zasoutěžit. Ve stanu České spořitelny je k dispozici bankomat, automat na nápoje a fotokoutek, odkud je možné zaslat svůj vzkaz oblíbeným sportovcům na Olympiádu.

Skupina ČEZ v parku sponzoruje hokejové hřiště a ve svém obrandovaném stanu pořádá výstavu fotografií ze zimních olympiád Herberta Slavíka – Czech Team 20 let.


Škoda Auto má v parku info stánek, butik s prodejem merchandisingu a showroom, v němž prezentuje svých 12 vozů. Dominantou je nový model Škoda Yeti. Po celém parku probíhá QR soutěž, v níž je možné nový model vyhrát.

Plzeňský prazdroj zde provozuje své hospody, a to nejen pro pivní značku Pilsner Urquell i značku cideru Kingswood.

T-Mobile v parku otevřel Iglú, u něhož bobuje či střílí do hokejové branky.

V butiku Alpine Pro je možné si pořídit jednotlivé kousky olympijské kolekce.

Mediální partner MF Dnes provozuje v parku kavárnu, Česká televize své pódium.

Olympijský park je otevřen veřejnosti od 9 do 22 hodin. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji v síti Ticketpro, u všech třech vchodů do areálu nebo je možné si ji zdarma stáhnout prostřednictvím mobilní aplikace. Děti do 15 let a obyvatelé Prahy 7 mají vstup zdarma.

-kch-