Sazka podpoří kampaní Sportku i Sazkamobil

pondělí, 17. února 2014, 05:31 Marketing, Reklama MediaGuru

Sazka v pondělí startuje dvě nové nadlinkové kampaně, a to pro Sportku a Sazkamobil.

Společnost Sazka uvádí v pondělí 17. února dvě nové kampaně, jimiž podpoří stěžejní loterijní hru Sportku a nového mobilního operátora Sazkamobil, který byl představen minulý týden.

Od pondělí 17. února startuje nová kampaň na Sportku, jejímž cílem je přiblížit lidem uvěřitelnost výhry pomocí důrazu na sdělení, že se Sportkou přibude v České republice každý týden nový milionář. Kampaní chce Sazka také oslovit mladší generaci a etablovat nový dlouhodobý symbol Sportky, jímž se stává losovací „okřídlený“ míček neboli „šťastný míček“.

V televizi bude nasazen na přibližně tři měsíce imageový spot v 10s a 30s variantě. Po celý rok poběží podpora na SuperJackpot.

 

Kampaň bude výrazně podpořena i v online prostředí. Centrem online kampaně bude speciální kampaňová stránka, na které povedou všechny bannery. Na stránce bude možné využít interaktivní funkcionality, jež napomohou vytvořit „šťastné kombinace“. Kampaň je rovněž integrována v rámci stránky www.sazka.cz. Doplní ji sociální média, jako je YouTube a Facebook, kde chce společnost aktivovat fanoušky a přesvědčit je ke sdílení svých šťastných čísel a jejich příběhů.

Dále se Sazka chce v rámci podpory více zaměřit na místa prodeje, zejména v retailu. Již nyní spolupracuje s řetězcem Tesco, v plánu je podpora v nákupních zónách u kasy a v řetězcích drogerií.

Investice do aktuální kampaně se pohybují kolem 15 milionů korun. Pod kreativním konceptem je podepsána agentura VCCP. Na online části se podílela agentura Symbio, o sociální média se stará agentura Bubble. Mediální plánování a nákup médií zajišťuje agentura AdExpress. Produkci měla na starosti společnost Boogie Films. Režie se ujal Alexander Lauf. Následující nová kreativa se poté plánuje v létě.

Sportka - tiskový vizuál

Sportka - bannerová reklama

Kromě Sportky podpoří společnost Sazka kampaní i svého nového virtuálního operátora Sazkamobil. Zaměří se především na televizi a na místo prodeje.

Sazkamobil - podpora v místě prodeje

Doplní ji komunikace na internetu, a to především prostřednictvím webové stránky www.sazkamobil.cz a bannerové reklamy. Děj kampaně se odehrává v psychologické poradně, kde řeší konkureční SIMka nástup nového operátor Sazkamobil a jeho „šťastné simky“.  Pod kreativním konceptem je podepsána agentura Nydrle, režie spotu byla opět svěřena Alexandru Laufovi.

-kch-