Seznam.cz vstupuje do projektu Kupi.cz

čtvrtek, 06. února 2014, 11:36 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Seznam.cz vstoupil do projektu Kupi.cz, který hlídá ceny v supermarketech. V pondělí byla podepsána smlouva o spolupráci mezi oběma subjekty.

Během února začne spolupráce obou subjektů, která bude vidět z mediální podpory Kupi.cz. Souběžně s tím začnou obchodníci společnosti Seznam.cz prodávat reklamní prostor i na stránkách Kupi.cz. Seznam.cz spolu s týmem Kupi.cz současně připravuje společnou firmu, která bude projekt dále rozvíjet a provozovat tak, aby společně vybudovali projekt, který chce být lídrem na internetovém trhu slev rychloobrátkového zboží v řetězcích a v dlouhodobém horizontu i klíčový rozcestník pro nákup potravin přes internet.

„Kupi.cz přináší slevy rychloobrátkového zboží z tištěných letáků na internet. Za více než rok své existence si získal přes dvě stě tisíc registrovaných uživatelů, kteří na jednom místě hledají, kde nakoupit nejlevněji. Vzájemnou spoluprací chceme přinést internetovým uživatelům možnost dozvědět se, že existuje jedno místo, kam by se měli podívat před nákupem, případně později přímo nakoupit online,“ komentoval spolupráci obou subjektů Pavel Zima, generální ředitel Seznam.cz.

-kch-