Slovenská agentura Elite Solutions přichází do ČR

středa, 12. února 2014, 12:47 Aktuality, Reklama MediaGuru

Slovenská agentura Elite Solutions vstupuje na český trh, kde ji povede Jan Javornický. Důvodem je podle Javornického především lepší péče o stěžejního klienta – společnost O2 –, pro kterého agentura pracuje již od léta, kdy získala v tendru projekt Inspirace.

V rámci tohoto projektu zajistila Elite Solutions redesign čtyř pilotních prodejen O2 v Praze, Liberci a Mladé Boleslavi, které zbavila papírových katalogů. Nabídka je zákazníkům prezentována na tabletu, a zákazník si tak může doma prohlédnout později přesně to, co viděl na prodejně. Součástí redesignu je i šest interaktivních panelů s ukázkami praktického využití mobilních aplikací.

Na Slovensku pracuje pro Elite Solutions pod vedením L’ubomíra Lajoše na 25 zaměstnanců, v České republice se podle informací Mediaguru.cz počítá s menším týmem, tj. 5 až 8 lidí. „V tuto chvíli vzniká v Praze tým pro klientský servis a kreativu, produkce zatím zůstává v Bratislavě,“ popisuje Jan Javornický. Na slovenském trhu pracuje Elite Solutions například také pro Slovenskou spořitelnu či automobilku Hyundai. Zároveň zde v tomto roce zajistí aktivaci značky energetického nápoje BigShock.

-kch-