V Praze byl otevřen nový prostor pro marketéry

čtvrtek, 13. února 2014, 09:52 Aktuality, Marketing MediaGuru

V Resslově ulici v Praze, přímo vedle Tančícího domu, byl v úterý 11. února slavnostně otevřen multifunkční prostor s názvem Tančící kuchyně. „Začalo nám chybět zajímavé místo, kde bychom se mohli potkat, bavit se, organizovat naše akce a cítit se tam dobře. A protože jednou z našich vášní je vaření, rozhodli jsme se vybudovat Tančící kuchyni,“ říká k tomu Tomáš Poucha, otec celé myšlenky Tančící kuchyně.

Tomáš Poucha při slavnostním otevření Tančící kuchyně

Prostor bude sloužit jako místo pro konání akcí Marketingového institutu, Institutu interní komunikace a SavoirFaire. Na své si přijde i komunita Vařící manažeři, kteří zde budou moci vařit pod taktovkou pozvaného odborníka. Budou se tu odehrávat také workshopy, minikonference, tiskovky, vyhlašování soutěží, kulaté stoly a další setkání.

V Tančící kuchyni se chystají i společenské a kulturní akce, zaměřené na fashion, hudbu, film, grafiku, kultivování osobnosti a další aktivity. Všechny tyto činnosti postihuje koncept fashionation, který se zaměřuje na lidi hledající impulzy, které je budou inspirovat a posunou je dál. Prostory Tančící kuchyně poskytnou zázemí také různým networkingovým akcím, například byznys snídaním, tiskovým konferencím a brífingům, stejně jako externím akcím.

Tančící kuchyně s cibulákovým vzorem
Tančící kuchyně
Tančící kuchyně - klubovna

Prostor Tančící kuchyně je dekorován stylizovaným cibulákovým vzorem, který je v moderním duchu digitálně rozostřen. Každá z místností je přitom provedena v trochu odlišné barvě: kuchyně je laděna do šedorůžových tónů, tančírna do antracitově šedé s tmavě fialovou, což jí má dodat na magičnosti a podporovat tvořivost, klubovna, určená pro workshopy, využívá cibulák v abstraktní podobě v šedé a růžové barvě.

Prostor je vybaven nábytkem Konsepti, kuchyňské vybavení dodala firma Potten&Pannen. Hudební podkres pro účely vaření Tančící kuchyně vytvořila kompilace „Music To Cook To“, již vytvořil Jon Kennedy Federation.

-kch-