Zuno spouští novou kampaň, už bez retra

středa, 05. února 2014, 06:00 Reklama MediaGuru

Zuno spouští nový koncept, který už nestaví na retru. Nově vychází z běžných životních situací.

Ve středu 5. února startuje online banka Zuno reklamní kampaň, jež staví na novém komunikačním konceptu. Vychází z několika běžných životních situací, ve kterých poukazuje na jednoduchost bankovních operací pomocí internetu a mobilního telefonu. Definitivně tak opouští v loňském roce představený koncept „Retro je super, ale ne v bankovnictví“.

„Primárním komunikačním cílem kampaně je zvýšit povědomí o značce a posílit naši pozici na trhu, přičemž upozorňujeme lidi na to, že u nás klienti neplatí zbytečné poplatky, pokud aktivně využívají své účty. Navíc veškeré operace probíhají rychle, jednoduše a online,“ říká Bohdan Fedor, šéf marketingu online banky ZUNO.

V rámci kampaně budou nasazeny 15 a 25s reklamní spoty na televizní stanici Nova, Nova Cinema a Fanda. Doplní ji komunikace v outdooru a na internetu, kde budou k vidění bannery a PPC reklama.

BigBoard v Praze na Pankráci

První televizní spot kampaně, který bude uveden v únoru, je zaměřen na běžný účet Plus. Následovat budou reklamy na půjčky a refinancování, jejichž vysílání je naplánované na konec měsíce.

Úvodní slogan reklamních spotů, ve kterých se vystřídají tři různé scénky, zní „V jiných bankách musíte chodit na pobočku i kvůli maličkostem“. Tři kratší videa jsou zaměřená na konkrétní produkty, zatímco další spot vznikl spojením všech scének dohromady. Hlavními hrdiny reklamních spotů jsou dívky, které cvičí pilates, hipsterský mladík, který rád vaří a řídí automobil, či sympatický pár nemile překvapený roztrhaným gaučem.

Kampaň připravila reklamní agentura Zaraguza Digital. Režie spotů se ujal Juraj Štepka. Nákup mediálního prostoru zajišťuje společnost ZenithOptimedia.

-kch-