ČT vybrala nástupce Veselovského a Drtinové

úterý, 25. března 2014, 17:07 Aktuality, TV MediaGuru

Česká televize vybrala moderátory svých analyticko-publicistických pořadů Události, komentáře a Interview ČT24. Pořadem Události, komentáře bude i nadále provádět Lukáš Dolanský, kterého doplní Daniel Takáč, David Borek a Zuzana Tvarůžková. V Interview ČT24 se budou v týdenní periodicitě střídat Zuzana Tvarůžková a Světlana Witowská.

„V týdenní periodicitě se budou střídat se stávajícím moderátorem Lukášem Dolanským. Po určité době vyhodnotíme, kterému z nich tento formát nejvíce vyhovuje,“ říká ředitel Zpravodajství ČT Zdeněk Šámal.

Interview ČT24 budou vždy po týdnu uvádět Zuzana Tvarůžková a Světlana Witowská. „K uvedeným dvěma moderátorkám se v budoucnu možná připojí ještě někdo třetí. Mohl by to být někdo ze stávajícího týmu Zpravodajství, i někdo zvenčí. Zájem o moderování Interview ČT24 je značný,“ doplňuje zástupce šéfredaktora zpravodajství pro aktuální diskuzní a analytické pořady Čestmír Franěk.

Pozici moderátora Událostí, komentářů obsazuje vedení Zpravodajství po odchodu Martina Veselovského. Pořad Interview ČT24 opouští ke konci tohoto týdne jeho moderátorka Daniela Drtinová.

Lukáš Dolanský, foto: ČT
Daniel Takáč, foto: ČT
Světlana Witowská, foto: ČT

David Borek, foto: ČT

Zuzana Tvarůžková, foto: ČT

-mav-