Hamé spustila druhou fázi kampaně s biatlonisty

úterý, 04. března 2014, 08:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Hamé spouští druhou fázi své reklamní kampaně s českými biatlonisty, kterou musela po dobu zimní olympiády v Soči přerušit. Hamé je sice hlavním partnerem českého biatlonu, ale protože nebyl zároveň oficiálním olympijským sponzorem, nesměl od 16. ledna do 26. února své reklamy s olympioniky vysílat.

Po olympiádě, kde čeští biatlonisté získali celkem pět medailí, společnost Hamé využívá kampaň k poděkování úspěšným sportovcům. Televizní spoty s Gabrielou Soukalovou, Ondřejem Moravcem a Michalem Šlesingrem doprovází rozhlasová reklama a prezentace v tisku, outdooru a v online.

Na webu www.fandimebiatlonu.cz pokračuje až do 7. března video soutěž o zájezd na finále světového poháru biatlonu v norském Oslu. Hamé na trh také uvádí edici „biatlonových“ produktů, se sloganem „fandíme biatlonu“ se tak mohou zákazníci setkat například na džemech, masových produktech, bagetách a na paštikách Májka.

Společnost také rozšiřuje spolupráci v rámci partnerství, zahájila spolupráci také se slovenským biatlonovým svazem a stala se partnery nedávného mezinárodního IBU Cupu v Osrblie.

Pod kampaní je podepsána agentura Konektor. Režie spotů se ujal Jakub Hussar.

-kch-