Starbucks pokračuje v promo akcích pro studenty

pondělí, 17. března 2014, 00:51 Aktuality, Marketing MediaGuru

Řetězec kaváren Starbucks představil své jarní novinky. Produktovou nabídku rozšiřuje o oříškové a vanilkové Macchiato a do kaváren vrací také zrnkovou kávu Starbucks Tribute Blend, která byla poprvé představena před třemi lety při příležitosti 40. výročí společnosti.

Na jaře bude k dostání rovněž nová limitovaná série termohrnků, tzv. tumblerů, s motivem kreseb Josefa Lady, které byly poprvé k vidění u vánoční kolekce. Jak uvedl Vojtěch Krňoul, marketingový manažer Starbucks pro Českou republiku, motivy Lady slaví u zákazníků velký úspěch, a to zejména z toho důvodu, že jde o typicky české kresby. V nabídce budou i nerezové termohrnky. Zákazníci, kteří si nechají udělat kávu do svého hrnku, budou platit o deset korun méně.

Starbucks bude i nadále pokračovat ve speciálních promo akcích pro studenty, kteří vlastní studentskou kartu ISIC. Oproti loňskému roku je však akce postavena na individuální návštěvě. „V loňském roce jsme studentům nabízeli slevy na nákup 2 a více nápojů, ale čeští studenti u nás čas tráví raději sami než ve společnosti kamarádů,“ zdůvodňuje změnu Vojtěch Krňoul.

Novinky a akce budou podpořeny prostřednictvím instore komunikace, Facebooku a direct mailu na členy věrnostního klubu.

Starbucks působí v České republice od ledna 2008, v současné době provozuje 15 kaváren v Praze a dvě v Ostravě. V letošním roce plánuje otevřít další pobočky, zejména v Praze, o kavárně však uvažuje také v Brně.

-kch-