V ČR vzniklo seskupení agentur win-win network

čtvrtek, 13. března 2014, 17:37 Aktuality, Marketing, Reklama MediaGuru

Česku vzniklo nové seskupení s názvem win-win network, které sdružuje komunikační agentury, pokrývající dohromady regionálně republiku. Cílem seskupení je společnými silami dodat klientům kvalitní kampaň ve všech regionech republiky.

Seskupení by tak mělo těžit ze schopnosti promítnout regionální specifika do marketingových strategií a realizací, zajistit potřebnou kvalitu ve všech regionálních marcom výstupech klienta a dokázat díky nižším realizačním nákladům v jednotlivých krajích oproti Praze nabídnout konkurenceschopné ceny.

V rámci svých launchovacích aktivit připravilo seskupení win-win network konferenci na téma O sbližování, která bude probíhat v Praze, Brně a Olomouci. Dvě třetiny konference budou ve všech třech městech, co se týče řečníků a jejich přednášek, stejné. Poslední třetina bude věnována příspěvkům regionálních agentur.

Mezi řečníky se představí Naďa Šolcová, Managing Director win-win network, která vysvětlí, v čem projekt spočívá. Jan Dobiáš, marketingový ředitel AAA Auto, promluví na téma „Sbližování marketingu a obchodu“ z pohledu majitele firmy. Soňa Keppertová, obchodní ředitelka VLP, ukáže regionální specifika kampaně „Česko vítá jaro“. Ivan Petrův, zakladatel a ředitel Brašnářství Tlustý a spol., představí příběh své firmy.

Více informací o konferencích naleznete zde.

-kch-