Aukro si pro letní kampaň vybralo Nydrle

úterý, 29. dubna 2014, 11:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Obchodní portál Aukro.cz si pro svou letní nadlinkovou kampaň vybral v tendru agenturu Nydrle. Tendru se zúčastnily celkem čtyři agentury, kromě vítěze také Ogilvy & Mather, Young & Rubicam a Kaspen/Jung von Matt.

Nydrle pro Aukro připraví kampaň, která má podpořit nákup nového zboží a nabídky za pevné ceny zejména v kategoriích Dům a zahrada a Oblečení a doplňky. Důraz má být kladen také na možnost nákupu prostřednictvím mobilní aplikace Aukra.

Kampaň odstartuje v červnu a objeví se nejen v televizi, ale také na internetu a v outdooru, a to v pražském metru, na CLV a vybraných OOH plochách po celé ČR.

„Po třech letech jdeme znovu do televize, a to s konceptem, který by měl změnit stereotypní představy o Aukru. Velká část internetových kupujících si nespojuje Aukro s novým zbožím, nákupem za pevnou cenu a neví o tom, že u nás může nakoupit bez registrace. Nydrle přišlo s řešením, které by mohlo na cílovou skupinu nakupujících skutečně účinkovat,“ říká k tendru Lukáš Krejza, marketingový manažer portálu Aukro.cz.

-kch-