Avon se s novou značkou zaměří na náročné zákazníky

pondělí, 07. dubna 2014, 14:38 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Avon dokončuje přípravy ke spuštění nového projektu, v rámci kterého se hodlá zaměřit na náročné zákazníky. Pro ženy, které upřednostňují nejvyšší kvalitu, společnost vytvořila značku Avon Premium, pod kterou brzy zahájí prodej prémiových výrobků nejvyšší kvality: Anew a Luxe.

Součástí nové strategie bude zcela nový web Avon Premium, který bude propojený s online obchodní platformou, a zákazníkům tak opět umožní nakupování přes internet. Zboží zákazníkovi zdarma doručí Avon Lady. Stránky, které budou spuštěny v polovině dubna a které budou dostupné na adrese www.avonpremium.cz, připravuje agentura Moneyball.

Pro propagaci značky Avon Premium firma využije bannerovou kampaň, PR články, advertorialy, soutěže a další speciální projekty. V nich pracuje s partnerstvím s klinikou Yes Visage a doktorkou Monikou Kavkovou a také s vizážistou Pavlem Bauerem. Součástí projektu Avon Premium je i speciální minibrožura.

Kromě toho spouští Avon svou jarní kampaň, která v České republice a na Slovensku komunikuje upravenou řadu kosmetiky Anew Reversalist, určené pro ženy nad 35 let. Tváří kampaně se stala topmodelka Daniela Peštová.

Ústředním prvkem kampaně je slogan „My vyhladíme vaše vrásky, vy zaujmete oslnivou pletí.“ V České republice kampaň probíhá od začátku dubna v tiskových médiích určených ženám, kde budou po dobu pěti týdnů k vidění celostrany i dvoustrany. Součástí kampaně je také PR podpora, naplánovány jsou soutěže, advertorialy a PR články.

Inzerce Avonu na kosmetiku Anew Reversalist

Za kreativou reklamní kampaně stojí agentura Badger & Winters, adaptaci měla na starosti TAG Worldwide. Mediální plánování zajistila Starcom MediaVest. PR podporu Avon připravil interně ve spolupráci s agenturou Publicis PR.

-kch-