Generali od května spustí kampaň na povinné ručení

úterý, 29. dubna 2014, 07:14 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pojišťovna Generali startuje 1. května jarní kampaň na podporu prodeje povinného ručení Komplet Plus, v níž se zaměřuje především na řidiče starší 35 let. Ti mohou u Generali získat povinné ručení za výhodnou cenu, jejíž výše má být garantována na tři roky. Jako bonus nabízí krytí havarijního rizika střetu se zvířetem či poškození zvířaty.

„Jako symbol pro tříletou garanci ceny povinného ručení Komplet Plus jsme v nadcházející kampani zvolili řadicí páku zařazenou na třetí rychlostní stupeň,“ popisuje vizuály Renata Werliková, marketingová manažerka Generali.

Kampaň využívá kompletní komunikační mix s výjimkou televizní reklamy. „Jen v oblasti outdoorových médií jde po celé České republice o 385 ploch. V printech se soustředíme zejména na motoristické a lifestylové tituly. Spot pro rozhlasové stanice sítí Regie Radio Music a Media Marketing Services namluvil herec Jiří Dvořák. Samozřejmostí je využití online nástrojů. V okolí poboček Generali také mohou motoristé v příštích dnech najít na zrcátkách svých aut závěsy, shrnující základní sdělení kampaně,“ vysvětluje Lucie Češpivová, ředitelka agentury Dorland, jež kampaň připravila.

Nákup médií zajišťuje agentura OMD.

-kch-