Content First: Konference o obsahu, který prodává

středa, 14. května 2014, 07:14 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Tvorbou obsahu, jeho propojením s copywritingem, UX, SEO a sociálními sítěmi do konkurenční výhody se bude zabývat letošní první ročník konference Content First.

Uskuteční se ve středu 11. června v pražském multikině Cinestar. Účastníci se mají dozvědět, jak vytvářet fungující firemní obsah a seznámit se s konkrétními případy. Konferenci pořádá Tuesday Business Network a na jejím programu se podíleli i Jan Ambrož, content strategist a copywriter, a Marek Prokop, odborník na online marketing.

Marek Prokop se zamyslí nad tím, co kvalitní obsah je a kdy se ho daří vytvořit. Aleš Miklík z onlinového vydavatelství Internet Info promluví o nativní reklamě.

Petr ŠkaloudBMW ve svém vystoupení s názvem Komplexní tvorba obsahu představí ukázky, jak lze například vytvářet obsah pro specifickou cílovou skupinu prémiových vozů jako jsou MINI a BMW. Zda dokáže zajímavý obsah zlepšit fungování bannerové kampaně, ukáže na příkladech živé bannerové kampaně pro Magnesii její autor Martin Svetlík ze Symbio Digital.

Další témata na konferenci

Obsahová strategie

Obsah pro B2C, B2B a VIP

SEO & Inbound marketing

UX & IA

Multichannel

Sociální média

Digitální PR

CMS, nástroje a technologie

-mav-