Albert v letní kampani dává tipy na prázdniny

sobota, 21. června 2014, 08:48 Aktuality, Reklama MediaGuru

Maloobchodní řetězec Albert spouští ve středu 25. června letní kampaň s názvem „Prázdniny v jednom kole“.  

Od 18. června je v prodejnách k dostání kniha „Prázdniny v jednom kole“, která přináší 136 stran tipů na aktivity doma, v přírodě či na cestách. Od 25. června do 5. srpna budou spotřebitelé získávat za své nákupy samolepky, které bude možné do knihy nalepit. Za každých utracených 200 Kč bude možné získat balíček se 4 samolepkami, přičemž kompletní sada jich obsahuje 120.

Prazdniny v jednom kole

Ve vybraných balíčcích se samolepkami budou zahrnuty také rodinné vstupenky do jedné ze 14 českých ZOO nebo na některou z 33 neobjevených památek, které letos představil Národní památkový ústav. V balíčcích bude ukryto celkem 5 000 vstupenek, které bude možné využít po celou dobu prázdnin, a to od 28. června do 30. srpna 2014.

Kampaň bude podpořena na nově vytvořené mikrostránce a na facebookovém profilu Albert Česká republika. Na „Prázdniny v jednom kole“ budou upozorňovat spoty v televizi.

 

Doplní je komunikace v místě prodeje formou bannerů a instore rádia. V letácích budou vyznačené partnerské produkty, za které bude možné získat balíčky se samolepkami, a informace o kampani se objeví i v magazínu Albert v kuchyni.

-kch-