Honda odkrývá v kampani chystaný model

úterý, 24. června 2014, 12:52 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Honda Motor Europe spouští novou kampaň, v níž představuje koncept připravovaného modelu Civic Type R. Kampaň s názvem „Roar“ (Řev) začíná s předstihem před uvedením produkčního vozu na trh v roce 2015.

Cílem kampaně je ukázat značku Honda v závodním světle a spojit ji s jejím návratem do Formule 1 a s představením nové generace supersportovního automobilu NSX, jež je rovněž naplánováno na rok 2015.

Kampaň využívá 30s spot, v němž nový Civic Type R Concept „rozráží“ model Civic. S narůstajícími otáčkami a řevem motoru se vůz v prostoru moderní umělecké galerie přemění ze standardní bílé Hondy Civic na červený Civic Type R Concept v závodní garáži. Spot je doplněn sloganem: „The Other Side of Honda“ (Druhá stránka značky Honda).

Spot, jehož režie se ujal Mitch Stratten, bude doplněn komunikací v tisku a na internetu. Větší interaktivní a integrovaná kampaň se v současnosti připravuje a její spuštění je naplánováno na letošní podzim.

Kreativní koncept pochází od londýnské agentury Wieden+Kennedy. Její kreativní ředitel Scott Dungate ke kampani uvedl: „Značka Honda má dvě stránky. Tu racionální, kterou je pověstná: kvalitu, spolehlivost a důmyslná konstrukční řešení. Je zde však ještě druhá stránka: její závodní alter ego, její nespoutaná vnitřní energie, její vášeň pro vítězství.“

-kch-