Ice&Fire chystá další extrémní aktivaci s živly

pátek, 13. června 2014, 11:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Jan Becher – Karlovarská Becherovka spouští další fázi kampaně na podporu svého nového nápoje Ice&Fire, který na trh uvedla v dubnu letošního roku. Po interaktivním hořícím billboardu na pražské náplavce přichází s aktivací, která opět propojí offline a online svět.

Každý všední večer v týdnu od 16. do 20. června bude probíhat ve speciálně postaveném studiu v Barrandovských ateliérech extrémní test osobností, jenž bude přenášen prostřednictvím live streamu. Vybrané známé tváře budou zkoušeny buď ledem, nebo ohněm, a to přesně podle hlasování fanoušků stránky www.iceandfire.cz, která začne v pátek 13. června.

Testu se podrobí modelka Agáta Hanychová Prachařová, moderátor Nasty, mistr světa FMX Libor Podmol, DJ Michael Burian či barman z Black Angel’s Baru Jarda Janoušek.

Součástí Extrémního testu osobností budou také rozhovory s aktéry, dotazy budou moci fanoušci posílat prostřednictvím sociálních sítí Facebook a Twitter. Aktivaci podpoří bannerová kampaň. Doplní ji podpora na YouTube, facebooku a ČSFD.cz, kde bude stěžejní roli hrát teasingové video, jenž bude doplněno o internativní formáty jako Engagement Ads a VideoAd. Na Facebooku bude využit formát Newsfeed Reach Block.

Kreativní koncept pochází od slovenské agentury Zaraguza digital. O produkční zajištění a public relations se stará agentura M-Ocean a on-line kampaň zajišťuje Fragile media.

-kch-